پرسش :
منظور از عبارت بدون سقف در جدول سقف تعهدات چیست؟
پاسخ :
منظور از عبارت بدون سقف برای هزینه های درمانی در جدول سقف تعهدات عبارت است از: پرداخت هزینه های بستری و اعمال جراحی ، بدون محدودیت در تعدد استفاده می باشد نه مبلغ . یک بیمه شده در یک سال می تواند به تعداد نامحدود تحت بستری و عمل جراحی قرار گیرد و برای هر بار بستری هزینه طبق تعرفه وزارت بهداشت و درمان پرداخت خواهد شد.
پرسش :
من رمز عبور خود را فراموش کردم، راه حل چیست؟
پاسخ :
اعضای محترمی که به دلیل فراموش کردن نام کاربری و رمز عبور، در ورود به پروفایل شخصی خود با مشکل مواجه می شوند می بایست بر روی لینک "رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟" کلیک کنید و سپس به یکی از روش های موجود نام کاربری و کلمه عبور خود را بازیابی کنید.
پرسش :
برای جلوگیری از قطع شدن بیمه چه کاری باید انجام داد؟
پاسخ :
به منظور استمرار پوشش بیمه تامین اجتماعی و جلوگیری از ایجاد گسست و وقفه در قراردادهای بیمه توصیه میشود به شعب تامین اجتماعی محل سکونت خود مراجعه و نسبت به واریز سهم بیمه خود در موعد مقرر به طور منظم اقدام نمایید
مبلغ پرداختی از سوی بیمه شدگان صندوق هنر هر ساله بر اساس قوانین سازمان تامین اجتماعی تعیین میشود.
پرسش :
آیا انجمن های صنفی می توانند معرفی نامه عضویت در صندوق اعتباری هنر، صادر کنند؟
پاسخ :
صرفا نامههایی صادر شده از معاونت ها و ادارات کل ارشاد استان ها و مراکز ذیل به صندوق که دال بر تایید صلاحیت هنری فرهنگی متقاضی باشد مورد تایید صندوق است.
- معاونت فرهنگی
- معاونت هنری
- معاونت مطبوعاتی
- خانه سینما
- خانه کتاب
-خانه تئاتر
-خانه موسیقی
-مؤسسه هنرهای تجسمی
-مرکز هنرهای نمایشی
-معاونت قرآنی - امور قرآن و عترت (الزاماً می بایست معرفی نامه در سامانه معاونت قرآن و عترت ثبت شده باشد)
- اداره کل ارشاد استان (با امضای مدیرکل ارشاد استان)
لازم به ذکر است کارت صنفی معتبر اخذ شده از سازمانها و خانههای مذکور که دارای تاریخ اعتبار باشند نیز پذیرفته خواهد شد.
معرفی نامه و کارت صنفی معتبر اخذ شده به غیر از معاونت ها و مراکز نامبرده، نامعتبر شناخته شده و رد صلاحیت می گردد.
پرسش :
حداکثر و حداقل بیمه تامین اجتماعی برای سال 97 چه مبلغی است؟
پاسخ :
بر اساس حداقل دستمزد سال 97 برای صاحبان حرف و مشاغل آزاد محاسبه می گردد.
پرسش :
نحوه بهره مندی نوزاد بدو تولد از خدمات بیمه تکمیلی چگونه است؟
پاسخ :
در طول مدت قرارداد نوزادان اعضاء از بدو تولد به شرط ثبت نام بیمه تکمیلی تا 1 ماه پس از تولد می توانند تحت پوشش قرارگیرند.
بیمه شدگان محترم میبایست پس از دریافت شناسنامه و دفترچه بیمه نوزاد را در بیمه تکمیلی ثبت نام نموده و از این پس این نوزاد نیز همچون دیگر بیمه شدگان میتواند از خدمات بیمه تکمیلی بهره مند گردد.
تذکر: حداکثر مهلت قانونی برای ثبت نام نوزاد تازه بدنیا آمده یک ماه بوده ،لیکن به بیمه شدگان محترم یادآور میشود در اولین فرصت ممکن پس از تولد نوزاد،نسبت به دریافت شناسنامه ، دفترچه بیمه و ثبت نام وی در بیمه تکمیلی خود، اقدامات لازم و قانونی را بعمل آورند.
پرسش :
فرزندان پسر تا چه زمانی تحت پوشش بیمه تکمیلی میباشند؟
پاسخ :
فرزندان پسر حداكثر تا سن 20 سالگي تمام مي توانند تحت پوشش قرار گيرند.(در مورد فرزندان پسر بالاي 20 سال نيز با ارائه گواهي اشتغال به تحصيل تا زماني كه به تحصيل اشتغال کامل دارند حد اکثر تا سن 27 سال و دانشجویان دکترا حداکثر تا سن 28 سالگی بلامانع می باشد ).
پرسش :
فرزندان دختر تا چه زمانی میتوانند تحت پوشش بیمه تکمیلی باشند؟
پاسخ :
فرزندان دختر تا قبل از ازدواج و یا عدم اشتغال به کار مي توانند تحت پوشش قرار گيرند.
پرسش :
شرایط لازم برای دریافت خدمات بیمه تکمیلی در صندوق اعتباری هنر چیست؟
پاسخ :
شرایط استفاده از بیمه تکمیلی کلیه اعضا صندوق اعتباری هنر با داشتن بیمه پایه می توانند خود و افراد تحت تکفل را بیمه نمایند. تحت کفالت(تکفل) به کسی اطلاق می شود که تحت پوشش بیمه پایه فرد اصلی بوده و دارای کد کارگاهی مشترک با بیمه شده اصلی باشد.
پرسش :
شرایط بهره مندی از طرح کمک مستمری و تکریم صندوق اعتباری هنر چیست؟
پاسخ :
بر اساس آیین نامه طرح کمک مستمری و تکریم(درصفحه اصلی تارنما صندوق اعتباری هنر قابل مشاهده است) طرح تکریم به اساتیدی که بیش از 35 سال سابقه آفرینش کار هنری و با بیش از 60 سال سن موفق به دریافت نشان درجه ۱ هنری و صاحب سبک شناخته شده اند، تعلق می گیرد.
همچنین اعضاء صندوق براساس آیین نامه مذکور در صورت بیماری، کهولت سن، عائله مندی و از کارافتادگی قادر به تامین حداقل معاش خود نباشند و از محل دیگری همچون صندوق های بازنشستگی دولتی یا موسسات و نهادهای عمومی غیردولتی مستمری دریافت نکنند مشمول بهره مندی از طرح کمک مستمری می شوند.
منظور از افراد دارای کهولت سن در این شیوه نامه کسانی هستند: خانم ها 55 سال سن و آقایان حداقل 60 سال سن داشته باشند.
پرسش :
آیا پس از مرگ فرد مستمری بگیر، حقوق مستمری به اعضای خانواده انتقال می یابد؟
پاسخ :
بر اساس آئین نامه طرح کمک مستمری و تکریم، بازماندگان همسر و فرزندان مجرد دارای حداکثر 20 سال سن می باشند که تحت قیومیت فرد مستمری بگیر قرار دارند. انتقال حقوق مستمری منوط به استمرار شرایط استحقاق دریافت کمک مستمری می باشد.
پرسش :
حقوق مستمری در چه تاریخی از ماه واریز می شود؟
پاسخ :
آخر هر ماه
پرسش :
چرا در پرفایلم تیک تماس رنگ سبز نمی شود؟
پاسخ :
پس تکمیل ثبت نام در بخش تماس دو دکمه به رنگ قرمز " ارسال کد فعالسازی همراه اول " و " ارسال کد فعالسازی پست اکترونیکی " پس از کلیک به تلفن همراه و ایمیل شما یک عدد 6 رقمی ارسال می شود، کد های ارسالی را در قسمت فعالسازی وارد کنید تا تیک تماس به رنگ سبز تغییر کند.
پرسش :
روش دریافت کد عضویت چیست؟
پاسخ :
پس از تکمیل فرآیند ثبت نام و تایید مدارک از طرف صندوق به طور خودکار این کد فعال می شود.
پرسش :
در بیمه درمان تکمیلی بیمه گر کیست؟
پاسخ :
مطابق ماده دو آیین نامه هفتاد و چهار بیمه مرکزی بیمهگر شرکت بیمه دارای مجوز فعالیت از بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران که مشخصات آن در این بیمهنامه درج شده است و جبران هزینههای بیمارستانی، جراحی ناشی از بیماری و حوادث و سایر هزینههای تحت پوشش را طبق شرایط مقرر در این بیمهنامه به عهده میگیرد.
پرسش :
در بیمه تکمیلی منظور از بیمه گر اول یا بیمه گر پایه چیست؟
پاسخ :
طبق ماده دو آیین نامه 74 بیمه مرکزی در موردبیمه درمان تکمیلی بیمهگر پایه یا بیمه گر اول سازمانهایی از قبیل سازمان بیمه خدمات درمانی، سازمان تأمین اجتماعی سازمان بیمه نیروهای مسلح و...که طبق قانون بیمه درمان همگانی، موظف به ارائه خدمات درمان پایهاند را در بر می گیرد.
پرسش :
در بیمه درمان تکمیلی بیمه گزار کیست؟
پاسخ :
مطابق ماده دو آیین نامه 74 بیمه مرکزی در مورد بیمه درمان بیمه گزارشخصی است که مشخصات وی در این بیمهنامه ذکر شده و متعهد به پرداخت حقبیمه است.
پرسش :
موضوع بیمه در بیمه درمان تکمیلی چیست؟
پاسخ :
طبق آیین نامه هفتادو چهار بیمه مرکزی موضوع بیمه درمان تکمیلی جبران بخشی از هزینههای بیمارستانی و جراحی ناشی از بیماری، حادثه و سایر پوششهای اضافی درمانی بیمهشدگان است که در تعهد بیمهگر پایه نیست و طی این بیمهنامه در تعهد بیمه گر قرار گرفته است.
حادثه: هر واقعه ناگهانی ناشی از یک عامل خارجی که بدون قصد و اراده بیمهشده اتفاق افتاده و منجر به جرح، نقص عضو، ازکارافتادگی و یا فوت بیمهشده گردد
بیماری: هرگونه عارضه جسمی و اختلال در اعمال طبیعی و جهاز مختلف بدن طبق تشخیص پزشک است
پرسش :
مفهوم فرانشیز چیست؟
پاسخ :
فرانشیز، سهم بیمه شده یا بیمه گذار از خسارت است که میزان آن در شرایط خصوصی بیمه نامه تعیین میشود.جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به صفحه تعاریف و اصطلاحات بیمه تکمیل درمان گروهی مراجعه نمائید.
پرسش :
به چه کسانی فرانشیز تعلق می گیرد؟
پاسخ :
در صورتی که بیمه شده از سهم بیمه گر اول یا پایه خود(سازمان تامین اجتماعی،سازمان خدمات درمانی،سازمان خدمات درمانی نیروهای مسلح) استفاده نکرده باشد، فرانشیز به وی تعلق می گیرد.
شما نیز می توانید سوالات خود را از ما بپرسید. فرم زیر را تکمیل نموده و ارسال نمایید. کارشناسان ما پس از بررسی سوال شما ، به آن پاسخ داده و در این صفحه می توانید جواب آن را مشاهده نمایید. خواهشمند است اگر مشکل و یا سوال موردی دارید، کدملی خود را نیز بیان کنید تا مشکل شما راحتتر قابل پیگیری و حل باشد. در صورت نیاز کارشناسان ما جهت رفع مشکل با شما تماس خواهند گرفت.