وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در بازديد از موزه سينما و فيلمخانه ملي ايران تأکيد کرد: ضرورت حمايت از گنجينه هاي تاريخ سينماي کشور

1400/07/11
کارشناس روابط عمومی

https://honarcredit.ir/qui-wq1533197861

به گزارش روابط عمومي سازمان سينمايي در اين ديدار محمدمهدي اسماعيلي پس از بازديد از موزه سينما گفت: سينماي ايران بخشي از هويت ملي ما است و خاطرات مشترک زيادي با سينما و تلويزيون داريم، به همين دليل در ابتداي کار بايد مروري بر آنچه داشته ايم، مي کرديم.

وي با بيان اينکه موزه سينما بخشي از تاريخ سينماي ايران است ادامه داد: براي ما که مي خواهيم فعاليت هاي توسعه اي در سينماي ايران انجام دهيم، شناخت عميق تري لازم بود به همين دليل در اولين روز کاري رييس سازمان سينمايي از اين دو مجموعه تاريخي- موزه سينما و فيلمخانه ملي- بازديد کرديم.

اسماعيلي موزه سينما را مجموعه افتخارآميزي دانست و اظهار کرد: مي توانيم بخش هاي ديگري را در آن ايجاد، تکميل و مورد بهره برداري قرار دهيم. بيش از يک سده اي که از ورود سينما به ايران مي گذرد، به ويژه دوره 70 سال اخير بخشي از حافظه تاريخي ما مجموعه هايي است که امروز در موزه سينما وجود دارد و يا بايد به اين مکان منتقل شود.

وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي با اشاره به بازديدش از موزه سينما با بيان اينکه بيش تر متوجه حساسيت و مخاطره آميز بودن کار شده است گفت: اگر در حفظ اين گنجينه و تکميل آن دقت نکنيم ممکن است آسيبي وارد شود که بعدها تاسف بخوريم. بازديد از اين مجموعه شوق ما را بيشتر کرد تا آن را بهتر مورد بهره برداري قرار دهيم.

وي يادآور شد: موزه سينما بايد شناسنامه و گنجينه تاريخ سينماي کشور باشد. زنده نگه داشتن و توجه به ميراث ارجمند سينما و دستاوردهاي ماندگار آن مستلزم شناخت و شناساندن اين ميراث گرانقدر به اعضاي جامعه، به خصوص نسل جوان و نوجوان کشور است و اين جايگاه به مثابه پل ارتباطي جامعه با سينماگران و هنرمندان به شمار مي آيد و بايد از اين جايگاه براي معرفي ظرفيت ها و زيبايي هاي سينما به جامعه و حتي اقشار و گروه هاي غيرسينمايي بيش ترين بهره را برد. بايد از همه ظرفيت هاي موزه در راستاي رشد و بالندگي و اعتلاي سينما استفاده کنيم.

اسماعيلي درباره گفتگوهاي تاريخ شفاهي موزه سينما نيز گفت: سابقه کار در حوزه اسنادي دارم و مدتي معاون مرکز اسناد تاريخي بودم و بخشي از کارمان تاريخ شفاهي بوده است؛ ضبط و حفظ خاطرات کساني که در حوزه انقلاب اسلامي نقش آفرين بودند. در حوزه سينما هم نيازمند تاريخ شفاهي هنرمندان هستيم که خوشبختانه در موزه سينما اين کار شروع شده است.

وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي ادامه داد: هر جايي که بتوانيم نگاه‌ها و خاطرات پيشکسوتان سينما را ضبط و حفظ کنيم اتفاقات خوبي به همراه خواهد داشت و گنجينه قابل استفاده اي خواهد بود.

اسماعيلي درباره مهمترين اولويت خود در سينما نيز گفت: آقاي خزاعي از دوستان قديم من بودند که اين مسئوليت را به او واگذار کرديم زيرا هم اهالي سينما نسبت به ايشان نگاه مثبتي دارند و هم خود او شناخت خوبي نسبت به سينما دارد و برنامه اي که ارائه دادند و ما باهم به تفاهم رسيديم به عنوان برنامه تحولي در سينماي ايران است تا بر اساس اين برنامه بتوانيم از همه ظرفيت هاي اهالي هنر در سطح کشور در حوزه هاي مختلف سينما بهره‌مند شويم.

وي همچنين تاکيد کرد: بايد عقب افتادگي هايمان در توليد آثار فاخر سينمايي را با حمايت و پشتيباني جدي مجموعه دولت و شخص آقاي رئيس جمهور جبران کنيم.

پس از بازديد محمدمهدي اسماعيلي و محمد خزاعي از بخش هاي مختلف موزه سينماي ايران، فيلمخانه ملي ايران و بخش هاي نيمه تمام آن، وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي اظهار اميدواري کرد که با اختصاص اعتبار لازم علاوه بر اتمام بخش هاي باقيمانده، تجهيزات مورد نياز تامين شده و از گنجينه سينماي ايران به شيوه استاندارد محافظت شود.

سيد محمود اسلامي معاون توسعه مديريت و منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، سيد مجيد پوراحمدي مديرعامل صندوق اعتباري هنر، مهران عباسي مديرعامل موزه سينما، لادن طاهري رئيس فيلمخانه ملي ايران و مديران موزه سينما از ديگر حاضران در اين ديدار بودند.


تعداد بازدید : 632

یک قاب از صندوق

اخبار صندوق ‌

راه‌های ارتباطی

مرکز تماس

 شماره مرکز تماس: 42713000 (30 خط)

 شماره پیامک مرکز تماس: 500028180

 پست الکترونیکی مرکز تماس : cc@honarcredit.ir

 نشانی صندوق

تهران، خیابان قائم مقام فراهانی، کوچه ششم، پلاک ۱۳، ساختمان هنر

شماره نمابر (فکس) : ۸۸۷۳۰۶۸۸ ; صندوق پستی : ۱۵۸۶۸۵۶۱۱۱

پست الکترونیک : info@honarcredit.ir

پست الکترونیک روابط عمومی : pr@honarcredit.ir

با ما در شبکه‌های اجتماعی